Участь ліцеїстів у міжнародному проекті "Глобалізація"

Участь ліцеїстів у міжнародному проекті "Глобалізація"

вівторок, 15 березня 2011 р.

Третій етап проекту "Глобалізація" : Підготовка до приїзду німецьких партнерів по проекту

Незабаром до нас приїдуть наші німецькі партнери з міста Зост (учні та вчителі). Підготовка до прийому йде повним ходом. Вже обговорено та складено програму перебування німецької делегації у львові. Ми хочемо показати їм наше чудове старовинне місто Львів з його вузенькими вуличками, прекрасною середньовічної архітектурою та привітними людьми. Ми також запланували поїздку в карпати, хоча в березні там не так гарно, як влітку. 
площа Ринок
Звичайно, буде і багато роботи над проектом "Глобалізація". надіємося, наші німецькі друзі залишаться задоволеними. А для наших вчителів,  учнів та їхніх батьків заступник директора з НМР Бєлкіна В.В. та завідувач кафедри німецької мови Лозенко І.В. склали анкету "Міжнародні проекти", щоб дізнатися думку всіх трьох груп щодо міжнародної діяльності в школі. Чи треба її проводити? Яка мова повинна бути робочою мовою проетку? Що дає участь у міжнародних проектах? Якщо вас цікавлять всі питання анкети, дивіться посилання нижче.   


Леви біля Порохової Вежі



The Third Stage of the Project "Globalization":  We are getting ready for our German partners' visit.
Our German partners will soon arrive in Lviv. The preparation to their arrival is under way. We have already discussed the schedule of their stay in Lviv. We are going to show our German friends our beautiful city with its narrow streets, amazing mediaval architecture and hospitable people. We have also arranged the trip to the Carpathian Mountains.

Немає коментарів: