Участь ліцеїстів у міжнародному проекті "Глобалізація"

Участь ліцеїстів у міжнародному проекті "Глобалізація"

вівторок, 22 березня 2011 р.

Подальша робота на проектом "Глобалізація" : знайомство з містом та поїздка в Карпати

Ось як провели наступні  три дні роботи над проектом наші та німецькі учні.

20.03 (неділя)
Цей день наші учні провели у своїх друзів в сім'ях. Вчителі мали нагоду ще ближче познайомитися з містом Лева, дякуючи чудовій екскурсії, яку проводила вчитель світової літератури Таляронок В.М. Ввечері вчителі відвідали театр опери та балету імені Соломії Крушельницької та отримали надзвичайні враження від екскурсії театром та перегляду вистави.

Львівський Оперний театр - Lviv Opera House

21.03.2011 (понеділок)
Подальші два дні наша команда перебувала у Карпатах. Проте потрібно зазначити, що це була не лише розважальна поїздка, але й сповнена робочих екскурсій подорож. По-перше, німецька делегація була представлена голові Сколівської Райадміністрації, який розповів про свій район та про подальші перспективи його розвитку. Цікавим завершенням стала екскурсія у школу-інтернат, колишній замок на території міста Сколе. По дорозі на базу відпочинку "Ватра" відбулася також екскурсія на водоспад "Сколівські Бескиди". Відпочинок на базі справив на учнів та вчителів гарне враження, дозволив краще пізнати наші культури та один одного. Учні здійснювали прогулянки околицями а ввечері співали народні пісні біля вогнища.

22.03.2011 (вівторок)
На наступний день наші гості та учні ліцею отримали чудову нагоду відвідати українсько-німецьке підприємство по виготовленню кабельної продукції " Леоні". Екскурсія на виробництво була змістовною, цікавою та повчальною. До цього часу нам було важко уявити таке виробництво на теренах нашої країни. В цей же день стомлені, але задоволені ми повернулися у Львів.

Підриємство "Леоні" - Joint venture "Leoni"

Continuing Work on the Project "Globalization": Sightseeing Tour and the Trip to Carpathians.

Our German partners spent this day (March 20) with theri new friends and families. They went sightseeing in the afternoon. Teachers visited Lviv Opera House in the evening. They were impressed by the interior of the theatre, especially by the famous hall of Mirriors. They also liked the performance.

Дзеркальний зал у Львівській Опері - The Hall of Mirrors in Lviv Opera House
The members of the Globalization Team spent the next two days (March 21-22) in the Carpathian Mountains. On their way to the resting camp "Vatra" (which means "fire") students had an excursion on the waterfall "Skolivski Beskydy". They also visited the Ukrainian-German joint venture "Leoni" and the boarding-house (housed in the former baron palace) in the town of Skole.

 Палац баронів Грьодлів в місті Сколе - The formar Baron Palace in the town of Skole

Немає коментарів: